spig.se

Köpvillkor

Priser
Alla priser i webbshoppen anges inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella skrivfel på webbplatsen och i webbshoppen.

Vi säljer mot faktura endast till företag. Läs mer om våra företagsvillkor under "Köpvillkor - Företag"

Betalning med PAYER

Betalningsvillkor - PAYER
PayerFinancial Services AB är en registrerad betaltjänstleverantör under Finansinspektionens tillsyn och är PCI-certifierad enligt PCI DSS Level 1 och godkänd av VISA och MasterCard. PayerCheckout är en komplett, säker och god betallösning! Den som köper får alltid välja betalsätt innan köpet slutförs och valfriheten maximeras. I PayerCheckout finns betalsätten kort, faktura, sms, mobil-, direkt- eller delbetalning. Läs mer om PayerCheckoutpå payer.se

Kortbetalning - PAYER
Våra kortbetalningar hanteras av vår betalningspartner PayerFinancial Services AB för att garantera snabb och säker betalning. Payerär PCI-certifierad enligt PCI DSS Level 1 och godkänd av VISA och MasterCard för att tillhandahålla korttransaktioner över Internet. För ökad säkerhet använder vi 3D-Secure som är en global säkerhetsstandard framtagen av VISA och Mastercard för betalningar över Internet. Överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering och sker i Payersbetalfönster, där inga uppgifter är tillgängliga för butiken. Ingen avgift för kortbetalning tillkommer.

Direktbanksbetalning - PAYER
När du väljer att betala via betalsättet direktbanksbetalning loggar du in via din bank och betalningen blir genomförd direkt med hjälp av PayerFinancial Services AB som samarbetar med banken. Du kan välja att betala hela ordervärdet genom direktbetalning om du är internetkund hos, Handelsbanken och Swedbank. En direktbetalning bokförs omgående hos oss. Det tillkommer inte någon avgift och överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering och sker i Payersbetalfönster

Fakturavillkor - PAYER
När du väljer faktura som betalsätt får du hem dina varor innan du betalar. Fakturan förfaller 14 dagar efter köpet för konsumenter och efter 20 dagar för företag, samt skickas via e-post och post. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en påminnelseavgift om f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta på 2% per månad.
Fakturorna administreras avPayerFinancial Services AB:s betaltjänstPayerCheckout, där du slutför ditt köp. Du måste vara minst 18 år gammal vid beställningstillfället och en mindre kreditprövning görs som i vissa fall vilket innebär kreditupplysning. En fakturaavgift på 20 kronor tillkommer.

Delbetalning - PAYER
När du väljer betalsättet delbetalning så kan du via PayerFinancial Services AB och CollectorBank AB dela upp betalningen på 3, 6, 12, 24 eller 36 månader. De extra avgifter som tillkommer framgår i kassan när du väljer typ av delbetalning, där du kan se det totala beloppet per månad.För att följa din delbetalningskampanj så behöver du betala det belopp som framgår på fakturan som skickas med brev i mitten på varje månad. Aviavgift på 29 kr tillkommer. Här kan du se dina kostnader för delbetalning beroende på vilken avbetalningsplan du väljer. Innan du godkänner ditt köp i Payers dialog så kan du välja antal månader och se vilket belopp du totalt kommer att betala varje månad.

  • Upp till 3 månader: Uppläggningsavgift (engångsavgift): 95 kr. Aviavgift/månad: 29 kr.Årsränta (%) 0 %.
  • Upp till 6 månader:Uppläggningsavgift (engångsavgift): 195 kr. Aviavgift/månad: 29 kr.Årsränta 0%.
  • Upp till 12 månader:Uppläggningsavgift (engångsavgift): 295 kr. Aviavgift/månad: 29 kr. Årsränta 0 %.
  • Upp till 24 månader:Uppläggningsavgift (engångsavgift): 295 kr. Aviavgift/månad: 29 kr. Årsränta 9,95 %.
  • Upp till 36 månader:Uppläggningsavgift (engångsavgift): 295 kr. Aviavgift/månad: 29 kr. Årsränta 0%.

Minsta orderbelopp för att kunna delbetala är 1 000 Kr, maxbeloppet är 50 000 Kr.Observera att namn och adress måste stämma med folkbokföringen. “ En mindre kreditprövning görs som i vissa fall innebär kreditupplysning. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta. För att se fullständiga villkor för PayerFinancial Services AB’s delbetalning via CollectorBank AB se.

Allmänna villkor för kontokredit
Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation

- Förskottsbetalning/Swish
Om du väljer förskottsbetalning så får du en orderbekräftelse/faktura till din e-post. Totalbeloppet som anges i orderbekräftelsen/fakturan betalar du in till vårt bankgiro eller Swish. Varorna skickas så snart vi har fått din inbetalning. Tänk på att det tar 1-2 dagar innan en inbetalning till bankgiro registreras.

- Postförskott
Vid postförskott tillkommer, förutom frakt, en avgift på 95 kr.

Ångerrätt/Öppet köp
Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du har tagit emot varan. Vid retur skall varan vara oanvänd och i obruten originalförpackning (om sådan finns) samt vara väl emballerad. Du som kund står själv för returfrakten.
Kontakta oss alltid innan du skickar din retur så att vi kan ge dig ett returnummer. Du märker ditt paket med returnumret och skickar sedan paketet till vår returadress.

Outhämtade paket/leveranser
Alla leveranser är fraktfria.

Vid outlösta paket förbehåller oss rätten att debitera Er kostnaderna för returfrakt, expeditionskostnad med 250,00kr. Tänk på att paketet ligger på uthämtningsstället i 14 dagar innan den returneras till oss.

Reklamation/Byte
Vid reklamation av felaktig eller defekt produkt vid leverens ska du kontakta oss så fort felet upptäckts. Defekta produkter returneras till oss efter överenskommelse. Vid felexpedierad eller skadad produkt vid leverens har du antingen möjlighet att kostnadsfritt få en ny produkt eller att få pengarna tillbaka. I båda fallen står vi för returfrakten. 

Sekretess
Alla kunduppgifter hanteras med största varsamhet och diskretion. Vi försäkrar våra kunder att uppgifterna inte kommer att spridas eller säljas vidare till tredje part.

 

Tillverkare