B&T batong, Triton 24" | spig.se
B&T TRITON - Polisens nya val av batong.

B&T TRITON är helt och hållet utvecklad i Schweiz. Både material och tillverkningsprocess kännetecknas av högsta kvalitet.
Batongen har endast 25 delar (!) vilket gör den mycket robust och pålitlig.
Beroende på situation kan du välja om du vill slå ut den eller expandera tyst och diskret genom att dra ut toppen. Tack vare den enkla upplåsningsmekanismen och den stora ergonomiska tryckknappen fäller du lätt ihop den igen, till och med när du har tjocka handskar på dig.
Batongen har utformats för att de tekniska specifikationerna ska uppfylla den tyska polisens tuffa tekniska riktlinjer för korta och långa insatsbatonger (Technische Richtlinie (TR) ”Einsatzstöcke, kurz und lang”). Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att den fungerar i alla lägen.

Hela batongen och alla dess delar är tillverkade i Schweiz med det hantverkskunnande och den omsorg om detaljerna som kommit att göra B&T känt och uppskattat världen över.

Längs expanderad: 60 cmOBS! B&T Triton i storlek 24" säljs endast till ordningsvakt, väktare och skyddsvakter mot uppvisande av förordnande eller utbildningsbevis, eller direkt till bevakningsbolag.
Tillverkare
Tillverkare Info
B&T AG
Skjortjacka, OV
Skjortjacka, OV
875.00Kr
700.00Kr